Tule pelaamaan sulkapallohalliimme Tampereella!

Ota yhteyttä

Sulkapallo on tehokas liikuntamuoto, jota voit harrastaa helposti Raholan siistissä ja laadukkaassa sulkapallohallissa Tampereella. 

Voit tutustua lajiin osallistumalla hallilla pidettäville kursseille tai varaamalla vuoron pelikaverin kanssa. Meillä on tarjolla myös vakiovuoroja innokkaimmille harrastajille. Lisää tietoa sulkapallosta saat Suomen Sulkapalloliiton sivuilta ja lajitoiminnasta Tampereella Sulkaset Ry:n sivuilta.

Pelivuoroja voi varata kirjautumalla ajanvarausjärjestelmään tai puhelimitse hallin ollessa avoinna.

Verkkoajanvaraus

Kuntoliikuntaa kaikille helposti

Sulkapallohallissamme on 14 Tarkett-urheilumattopintaista kenttää. Seinät ovat tummansiniset, jolloin pallot näkyvät hyvin. Tiloistamme löytyvät pukuhuone ja kahvio.

Liikut tiloissa helposti kulkuavaimella myös aukioloaikojen ulkopuolella. Voit noutaa kulkuavaimen Raholan Sulkiksen kassalta ja ladata siihen haluamasi määrän pelikertoja. Yksi pelikerta/oven avaus oikeuttaa yhden tunnin peliaikaan yhdellä kentällä. Kulkukortilla pelivuorojen hinnat ovat 10 x 120 euroa. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille hinta on 10 x 100 euroa.

Tutustu hinnastoomme tarkemmin täällä.

Sopivat välineet myymälästämme

Meiltä löytyy sopivia sulkapallomailoja kaiken tasoisille pelaajille. Kaikista mailoistamme löytyy testikappale, jota voit kokeilla pelivuorosi aikana. Suosittelemme aina kokeilemaan mailaa ennen ostopäätöstä, jolloin saat varmasti itsellesi mieluisan mailan. 

Valikoimistamme löytyvät nyt myös Victorin laadukkaat sisäpelikengät erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kauttamme on ostettavissa koko Victorin mallisto, myös mailat ja tarvikkeet. Toimitusaika on vain muutama päivä. 

Sulkapallohalliltamme Tampereella saat myös valmiiksi asennetut gripit, mailojen jännitykset, maila- ja treenikassit, pelivaatteet ynnä muut.

Jännityspalvelu kätevästi meiltä

Sulkapallomailan jännityksen kireydelle on merkittävä vaikutus itse peliin. Pääsääntöisesti voidaan määritellä, että kireämpi jänne tuo tarkkuutta ja löysä jänne voimaa lyönteihin.

Tarjoamme sulkapallomailojen jännityspalvelut lajin harrastajille. Voit tuoda tai lähettää mailasi meille, ja me hoidamme ne kuntoon asianmukaisin ottein.


Sulkapallohallimme sijaitsee Tampereella Raholassa, tervetuloa!

Ota yhteyttä